Гешев бесен, че по пътищата загиват повече хора, отколкото във война

Държавата наблюдава безучастно

Views 28722
0 0
Снимка: БГНЕС

Главният прокурор Иван Гешев е бесен, защото постоянно по пътищата се убиват повече българи, отколкото във война. От една страна съм бесен, а от друга се надявам, че трябва и можем да прекратим войната по пътищата. Дойде време, че българските граждани искат от държавата да има даде това, което заслужават, а те заслужават сигурност и защита, каза той на кръгла маса на тема „За мащабни действия срещу войната по пътищата“.

Той е бесен, защото решенията са ясни и ще бъдат изложени какво трябва да се направи и не са трудни за изпълнение. Това не се случва, защото държавата наблюдава безучастно процесите.

Държавата е безучастна, защото е по-лесно да закриеш едни специализирани структури, защото става въпрос за 3 млрд. лв., което да доведе бум на престъпността и наркотиците, което е не по-важно за някои политици, отколкото интересните на хората„, подчерта главният прокурор.

Гешев ще настоява пред останалите власти за законови промени за войната по пътищата, защото в противен случай цената ще продължи да се плаща с човешки животи.

Всичко това, което правим ще си заслужава, само да спасим още едно дете и още един човешки живот„, категоричен бе обвинител номер едно.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Васил Димитров

Васил Димитров се присъединява към екипа на Информационна агенция News24 през април 2022 година.
editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Външно написа протестна нота след стрелбата на клуба в Охрид

МВнР определя случаят като сериозно криминално деяние