ГЕРБ заподозряха властта, че крие нещо за въвеждане на еврото

Views 4175
0 0

ГЕРБ заподозря, че властта нещо иска да скрие с плана за еврото. Това стана ясно от коментара на Александър Иванов по повод днешното заседание на Министерски съвет за въвеждането на еврото у нас.

Депутатът е изненадан от поредния път на непрозрачно отношение на ПП към коалиционните партньори.

Компрометираните институции доказват за пореден път, че не могат да се справят с управлението на държавата, изтъкна той.

По думите му по критериите инфлация и бюджетен дефицит не отговаряме на критериите за членство в Еврозоната.

Според него планът за въвеждане на еврото у нас трябва да се обсъди от всички отговорни институции.

Във всеки случай обаче план за въвеждане на еврото трябва да има, смята Иванов.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Атанасов няма магическа пръчка за вдигане на заплати

Министърът на културата не може с магическа пръчка утре да направи заплатите някаква определена цифра. Това заяви Атанас Атанасов в кулоарите на парламента по повод искането на сценичните работници за стартова заплата от 1500 лева. Това, според него, им било ясно, както и на Христо Мутафчиев, който подкрепял предстоящия им […]