ГЕРБ не иска да има нищо общо с партиите в парламента

Прочитания 1849
0 0
Снимка: Информационна агенция News24sofia.eu. / Светломир Стоянов/

Кой как си говори през медиите, извън медиите не е наш проблем. Факт е обаче, че общият тон – „рептили, боклуци, мръсници“ и т.н. – това е нещо, с което не желаем да имаме нищо общо. Това каза в кулоарите на парламента депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

Ние сме единствената партия, която в продължение на 12 години сме държали БСП и ДПС извън властта и никога не сме ги канили на разговори„, подчерта Атанасова.

Депутатът от партията на Борисов иронично изрази надежда ИТН и останалите партии в парламента да си „разделят баницата и порциите“ във властта. Процес, в който ГЕРБ по никакъв начин не желаели да участват.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Хванаха турски шофьор на "Капитан Андреево" за нелегален превоз на сирийци

Разследването продължава