ГЕРБ доволни от изсветляването на икономиката при Борисов

Прочитания 2372
0 0
Снимка: БГНЕС

Гладната зима и ниските пенсии преди 30 години припомни депутатът от ГЕРБ Александър Иванов в отговор на декларацията на БСП.

Той изтъкна борбата с контрабандата, ръста на пенсиите и заплатите.

ГЕРБ са доволни от изсветляването на икономиката при управленията на Бойко Борисов. Над 400 километра магистрали са построени в последните години, по думите на народния представител.

Минималната работна заплата е 650 лева, изтъкна Иванов. 300 лева е минималната пенсия, а стартът е три долара през 96-97 година, както обясни депутатът от ГЕРБ.

Пенсионерите получават и месечна помощ от 50 лева заради кризата. Не спират и помощите за медиците на първа линия. Всичко това не бива да бъде забравяно, каза още Иванов.

Безработицата от 7% у нас заради кризата е най-ниската в Европа, по думите му.

Българският бизнес и българските работещи бяха подпомогнати с над 2 милиарда лева, заяви Александър Иванов.

Припомняме, че по-рано днес от БСП изразиха недоволство от подпомагането на безработните от страна на властта.

Според социалистите управляващите са се провалили в социалната сфера.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Next Post

Ресторантьорите питат Борисов при колко заразени ги отварят и затварят

Искат критериите написани черно на бяло