Реклама

https://www.gerb.bg/bg

ГЕРБ: Човек с доказан нагон към полицейщина не може да е шеф на КПКОНПИ

В историческа декларация от трибуната на парламента ГЕРБ/СДС поиска министърът на вътрешните работи Бойко Рашков да не оглавява КПКОНПИ.

Депутатът Любен Дилов – син обърна внимание, че днес е особена дата, в която се навършват 97 г. от преврата 1923 г. – „най кървавата мартеница в българската история, повече от 100 000 жертви на политически терор„, каза той.

Когато езикът на омразата влезе в политиката, става битка на улицата и след това няма връщане назад, след това зъб за зъб и кръв за кръв и така Кирил Петков урежда селската и междуградската борба, а ние стоим несъпричастни към това. Това е ироничният прочит“, добави Дилов.

А неироничният прочит бил „идеята един човек Рашков с доказан нагон към полицейщина да бъде предложен за шеф на Комисията, която ще разследва корупцията„.

Това трябва да е малък знак – 99 г. по-късно да сме по внимателни в думите и намеренията и да не повтаряме грешките на дедите си, се казва в декларацията на ГЕРБ.

spot_img

Реклама

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

В Скопие ще избират президент на втори тур (ОБНОВЕНА)

Лидерът на опозиция води пред сегашния държавен глава

Трима са убити при израелски удар в Рафах

Това твърдят палестински източници

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Вдигат заплатите на кметовете на райони и села в община Варна

Актуализация на основните месечни заплати на кметовете на райони...

Капитолия гласува и военната помощ за Тайван

Камарата на представителите на Съединените щати одобри законопроекта за...

ГЕРБ-СДС искат засилени мерки за сигурност около храм „Света Неделя“ в София

Общинските съветници от ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет (СОС)...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img