Георги Гьоков песимист, че ИТН ще изпълнят условието на БСП

Views 1893
0 0
Снимка: архив БГНЕС

Депутатът от БСП Георги Гьоков е песимист, че „Има такъв народ“ ще изпълнят поставеното условие на червените – кандидатът за вътрешен министър Петър Илиев да бъде оттеглен. Коментарът си той направи пред журналисти преди заседание на парламентарната група на партията.

Парламентарната група прави редовно заседание малко по-рано от обичайното. Ще обсъждаме седмичния дневен ред на Народното събрание и като част от този седмичен дневен ред и гласуването за правителството на ИТН, обясни той. 

Предполагам ще има доста сериозни дебати. Ние сме заявили принципна подкрепа при редица условия. Не знам в каква степен са изпълнени тези условия. Ще видим или сега, или утре сутринта, посочи Гьоков.

Националният съвет на БСП в момента гласува неприсъствено на подпис за подкрепа или неподкрепа за правителството на Слави Трифонов. Изпълнителното бюро има решение за подкрепа, но при много условия, за които аз съм песимист, че ще бъдат изпълнени от страна на ИТН, каза още Гьоков.

Георги Гьоков очаква, че с неподкрепата на ИБГНИ и „Демократична България“ проектокабинетът на ИТН няма да мине при утрешното гласуване в Народното събрание.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Слави Трифонов изтегля кабинета и отива на нови избори

Обяви подкрепа за Румен Радев за втори мандат