Георг Георгиев: Ясно е, че стабилно управление без ГЕРБ няма

Прочитания 18353
0 0
Снимка: архив БГНЕС

В тази турбулентна ситуация ние трябва да демонстрираме алтернативата – да покажем кои са лицата на експертизата и способните хора, които да преведат държавата през тази криза. Това заяви в студиото на БНТ Георг Георгиев, председател на младежката организация на ГЕРБ и зам.-министър на външните работи в последния кабинет на Борисов.

Основен извод на Георгиев от създалата се ситуация в парламента е, че стабилно управление без ГЕРБ не може да стане.

Въпреки мантрите, които месеци се налагаха – че ГЕРБ е токсична партия и трябва да бъде изолирана и изчегъртана, в момента Георг Георгиев вижда, че „Има такъв народ“ е в тази ситуация.

Видя се, че вдигнатият юмрук на президента в момента удря изключително тежко политическата ситуация в държавата, подчерта Георгиев.

Според него, продължава да се натрупва напрежение, затова партиите трябва да надмогнат междуличностото противопоставяне. Той не вижда обаче такова нещо, както не вижда и варианти на масата – „Варианти не се предлагат, единственият е служебното правителство, за което няма нито една хипотеза да бъде определено като качествено.“ Затова и по думите на Георг Георгиев то не може да бъде подкрепено от ГЕРБ.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Димитър Иванов

editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Нинова: Без парламент и КСНС би бил безсмислен

Много по-важно е да се състави стабилно правителство, да има работещ парламент, защото каквото и да решим в понеделник при президента на КСНС, без работещ парламент срещата не би имала смисъл. Toва заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред журналисти в Народното събрание. Тя посочи, че ако не бъде съставено

Read More »