Галин събуди подозрения за смъртта на Денис Теофиков

Ще излезе ли истината?!

Views 97138
0 0
Снимка: Информационна агенция News24sofia.eu

На 24 октомври ще отбележим мрачна годишнина от смъртта на младия изпълнител Денис Теофиков. По този повод и колегата му Галин влезе в размишлявания около нелепата случка в края на 2021-а, която остави всички в шок, пише Show.bg.

Не вярвам, че той го е направил сам. Денис беше много щур, не го свърташе на едно място. Никога не сядаше нормално, все нещо се качваше на стола…“, описва колегата си Галин.

Според него отношенията между изпълнител и продуцент понякога са обтегнати.

Със сигурност съм взискателен, но не съм строг спрямо моите изпълнители“, казва той, но отбелязва, че си има стандарти и правила в бизнеса, които не трябва да се нарушават. Вероятно намеква за обвиненията към продуцента на Денис – Николай Пашев, който държи артистите си в строг режим и непрекъснат психически тормоз.

С приближаването на годишнината от смъртта на талантливия Денис Теофиков се заговори и за концерт в негова памет. Попитана по темата поп фолк певицата Кали, която е много близка със семейството на покойния певец споделя, че не знае за такава проява, но отбелязва, че темата все още е твърде чувствителна за близките му.

Денис за мен е живот. Той винаги ще остане жив и не само в моето сърце. За жалост, до широката публика успя да достигне малка част от неговия талант“, казва изпълнителката на „Като те почна“.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Валентин Петров

Валентин Петров се присъединява към екипа на Информационна агенция News24 през април 2022 година.
editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Бившият на Галин си плаща за секс на засукани мачовци (СНИМКИ)

Щедрият спонсор на красиви и млади жребчета, ще води листата на „Български възход” в Пазарджик