Наздравици, силна музика и танци забавлявали повече от 15 гости в хотелския ресторант

Екип News24sofia.eu

Наздравици, силна музика и танци забавлявали повече от 15 гости в хотелския ресторант

Прочитания 4341
0 0

Фолкдивата Десислава е участвала в купон в хотелски ресторант в Банско, на който е имало повече от разрешения брой гости в епидемията.

Истински щур купон с всичките салтанати – тостове, силна музика и танци са забавлявали гостите, които са били повече от 15. Поводът за забранената веселба бил рожден ден.

Празненството е продължило до ранни зори, според едно от последните видеа, качено в 7 часа сутринта в събота. От управата на хотела потвърдили за Bulgaria on air, че в петък вечер в ресторант е имало рожден ден с участието на певицата Десислава. Според тях обаче гостите са били около 12 и празненството е приключило в 22 часа.

Не само в зимните курорти обаче се нарушават мерките – при полицейска проверка снощи в центъра на София се е оказало, че и там нещата не са чисти.

При появата на проверяващите, барманът дръпнал завесите на входната врата и не допуснал служителите на РЗИ и полицията в обекта.

Когато проверяващите влезли, не видели клиенти.

“Не се установиха клиенти в случая, осигурени са дезинфектанти за плот и повърхности, имаше само едно лице, което беше вътре – барманът, евентуално, ако има клиент, да предостави храна за вкъщи”, каза Дария Велкова от Столичната регионална здравна инспекция.

Проверки е имало и в други хотели и заведения в столицата, но проверяващите подозират, че при проверка, гостите се изнизват през таен вход.

Глобите за неспазване на разпорежданията на здравните власти са от 300 до 500 лева за физическите лица и от 500 до 2000 лв. за юридическите.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Километрична опашка от тирове се изви на ГКПП „Кулата“

Километрична опашка се изви на ГКПП „Кулата“ Заради лошото време и непочистени пътища във вътрешността на страната, съобщи „24 часа“. Гърция забрани влизането на своя територия на автомобили над 3,5 тона в събота следобед. Тежкотоварните камиони останаха блокирани преди граничния пункт. Сред чакащите най-много са чужденци, които нощуваха в кабините […]