Фалшив сигнал за бомба на летище София вдигна полицията на крак

Прочитания 993
0 0
Снимка: БГНЕС

Сигнал за бомба на летище София вдигна полицията на крак, съобщава bTV.

Той е бил подаден около 10.00 часа тази сутрин. Впоследствие се е оказал фалшив.

Независимо от това обаче са били предприети всички действия и процедури по претърсване. Обществените зони са били евакуирани.

Към обяд летището вече работи нормално.

Контакти и информация за автора:

Редакция на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Йотова: ЕС не е готов за бежанците, както не беше и за коронавируса

„С днешна дата, ако някой смята, че са излекувани раните в ЕС след кризата 2008 г., би трябвало да е голям наивник, унищожаването на средната класа, политиката на крайни ограничителни мерки доведоха първите години до още по-голямо блокиране на европейските държави, икономиката и бизнеса.“ Така вицепрезидентът Илиана Йотова коментира ситуацията […]