Ревизоро пил чай с еколозите, но няма да им е декор

Прочитания 109
0 0
Емил Димитров – Ревизоро

Емил Димитров няма да е декор на еколозите.

Тази заявка даде екоминистърът пред медиите в парламента.

Аз с политика не се занимавам, изтъкна той и припомни, че е гражданска квота.

В недоволството на еколозите Ревизоро вижда политика.

Искам да работя с академичната общност, подчерта той.

Уж се разбрали с еколозите, а после те се отрекли и организират протести. Не знаел с кое от трите им лица разговарял. Вчера се видели и пили чай. Опитвам се да бъда балансьор, изтъкна Ревизоро.

Искам да се съобразя с всички, обясни министърът на околната среда.

За Алепу той каза,че под натиск нищо не трябва да се прави. Всяко действие на МОСВ се атакува в съда. Трябва ли да се затворят всички планини, цялото море, пита министърът. Ще платим милиони глоби, предупреди той за спирането на проекти. Опитвам се да принеса най-малко вреди, каза Емил Димитров.

И аз милея за природата не по-малко от вас, категоричен бе министърът.

Не трябва да има булдозер на Рила, е позицията му.Целта е да има пътеки, защото стъпканата трева там се възстановява с години. Алеите трябва така да се направят, че да не вредят на природата, иска той.

Емил Димитров ще напише доклад до премиера за екопроектите, за да се вземе решение за парите за планините. А „тези с багерчето“ ще си платят глобата, както се изрази Ревизоро.Трябва да има база за планинските спасители, по мнението му. Един човешки живот да бъде спасен, си заслужава, заяви той.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Готвят болниците за възможно най-тежката ситуация

„Засилваме готовността на болниците за лечение на българите с коронавирус. Трябва да свикнем да живеем с новата болест и да сме подготвени за възможно най-тежкото развитие на ситуацията“. Това заяви премиерът Бойко Борисов на среща с Националния оперативен щаб. Премиерът разпореди на здравния министър и на щаба да продължат изключително […]