Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/news5r3o/public_html/wp-content/themes/seek/assets/libraries/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 252

ЕКСКЛУЗИВНО! Десислава Христова бившата вече шефка на „Автомагистрали“ ЕАД пред News24sofia.eu: Да отстранена съм от поста днес! (ИНТЕРВЮ)

News24sofia.eu потърси вече бившата шефка на „Автомагистрали“ ЕАД Десислава Христова. *Ето какво сподели тя пред екипът ни:

Прочитания 39364
0 0
Министърът на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов и бившата шефка на „Автомагистрали“ ЕАД Десислава Христова

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов подписа заповед за освобождаване на изпълнителния директор на „Автомагистрали“ ЕАД Десислава Христова, съобщиха пред Информационна агенция News24sofia.eu от пресцентъра на МРРБ.

Предстои вписване на промяната в Търговския регистър.

Със същата заповед се прави и изменение на устава на дружеството.

Промяната предвижда то да се представлява от един изпълнителен директор вместо двама, както е било до момента.

News24sofia.eu потърси вече бившата шефка на „Автомагистрали“ ЕАД Десислава Христова. *Ето какво сподели тя пред екипът ни:

News24sofia.eu: Здравейте г-жо Христова вярна ли е информацията, че вече не сте шеф на „Автомагистрали“ ЕАД?

Десислава Христова: Да. От днес следобед вече не съм част от „Автомагистрали“ ЕАД.

News24sofia.eu: Имате ли някакво обяснение защо сте уволнена или защо сте премахната?

Десислава Христова: Нямам никакво обяснение. Днес преди 14:00 ч. поисках среща с министъра на Министерство на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ), но той категорично отказа да ме приеме на среща. След това заповедта за отстраняването ми влезе в сила и днес официално напуснах кабинета си.

News24sofia.eu: Излезе информация, че Вашия мъж също работи в МРРБ само, че на друг пост. В разпространената информация се твърди, че най-вероятно и той ще бъде уволнен скоро. Имате ли подобна информация?

Десислава Христова: Да моя мъж работи в МРРБ, но нямам никаква информация за това, че може да бъде уволнен от сегашния министър. Не мога да коментирам информация, която се върти в медите. Мога само и единствено да говоря за себе си. Познаваме се лично с теб и добре знаеш, че винаги съм говорила с медиите по всякакви теми. Няма какво да крия от никого.

Очаквайте цялото интервю с Десислава Христова на нашия сайт wwww.news24sfia.eu през утрешния ден!

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Next Post

Още 8 нови областни управители от днес

Нови областни управители ще имат областите Габрово, Ловеч, Монтана, Перник, Силистра, Стара Загора, Шумен и Ямбол. Това е решение на министрите от кабинета „Петков“, взето неприсъствено, съобщиха от Министерския съвет. Със същото решение се освобождават заемащите досега съответни длъжности. Ралица Манолова е назначена за областен управител на област Габрово. Тя е

Read More »