Двама пострадали при авария на газопровод в Плевен

Пожарникари са потушили локалните огнища.

Прочитания 1707
0 0
Снимка: БГНЕС

Двама мъже пострадаха при производствена авария на газопровод в индустриалната зона на Плевен в близост до плевенски завод „Рубин“, съобщиха от МВР-Плевен.

Единият работник (на 49 г.) с 40% изгаряния е транспортиран в „Пирогов“. Другият е на 45 г., който е с 20% изгаряния, е настанен за лечение в отделението за пластична хирургия на университетската болница „Д-р Георги Странски“, където му е направена спешна операция.

Сигналът за инцидента е постъпил в 15,11 ч в сряда. Пожарникари са потушили локалните огнища.

По първоначална информация двамата извършвали ремонтни дейности, когато газът в тръбите се възпламенил. На място са извършени огледи от служители на ОДМВР – Плевен и за случая е сезирана прокуратурата.

Контакти и информация за автора:

Редакция на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Трима души са пострадали при катастрофа в Кресненското дефиле

На пострадалите им е оказана медицинска помощ