Двама летовници се удавиха на неохраняем плаж в Ахтопол

News24sofia.eu
Views 777
0 0
Снимка: архив Информационна агенция News24sofia.ei

Двама летовници се удавиха на неохраняем плаж в Ахтопол, информират от ОДМВР Бургас. Трагичният инцидент е станал вчера.

На 03.08.т.г. около 13.25 ч. в Районно управление – Царево е получено съобщение за инцидент в северната част на плаж Ахтопол, която е неохраняема зона, при който в морето започнал да се дави млад мъж.

На помощ във водата влязал втори летовник, който също бил повлечен от морското течение. След около 20 минути едното тяло – на 24 годишен мъж от Костинброд излязло на брега, като смъртта е установена от пристигнал на място екип на Спешна медицинска помощ – Царево. Няколко часа по-късно е открито и тялото на втория мъж, който е на 32 годишен мъж от Долни Дъбник.

Двете тела са откарани за аутопсия в отделение Съдебна медицина към УМБАЛ – Бургас. Работата по случая продължава.

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Съдът призна Вальо Топлото за виновен по обвинението за пране на пари

Софийският градски съд (СГС) призна бившия директор на „Топлофикация“ – София Валентин Димитров (Вальо Топлото) за виновен по обвинението за пране на пари, съобщава БНТ. Той беше изправен пред съда още през 2009 г. Процесът срещу него продължи около 13 години. Според държавното обвинение Вальо Топлото е присвоил 10 млн. лв. от

Read More »