Два тира се сблъскаха на АМ „Тракия“

Прочитания 9734
0 0

Временно е затруднено движението на AM „Тракия“ заради катастрофа в района в района на разклона за Бенковски, 120 км, в посока София. Сигналът е получен в ОДМВР – Пловдив към 8 ч. Ограничен е трафикът по изпреварващата лента, а от АПИ предупреждават, че движението и в двете посоки ще бъде спряно поетапно до изтегляне на моторните превозни средства.

По първоначални данни тир с българска регистрация внезапно е спрял в лявата лента за движение, тъй като на шофьора ме у прилошало.

Отзад бил ударен от друг тир със сръбска регистрация.

Двамата мъже са откарани в болница за прегледи.

На място са екипи на сектор Пътна полиция. Необходимо е шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Контакти и информация за автора:

Редакция на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Христо Иванов очаква изненадващ резултат на изборите

Просто трябва да си свършим работата