Дузина ранени при нова стрелба в САЩ

Екип на News24sofia.eu

Инцидентът е станал в Луизиана

Views 27240
0 0
Снимка: EPA / Информационна агенция News24sofia.eu

На 22 януари в САЩ се състоя втората масова стрелба в рамките на 24 часа. Този път инцидентът е от Батън Руж, Луизиана. Ранени са дванадесет души, съобщи Ен Би Си нюз.

Според вестника стрелбата е станала в нощния клуб Dior Bar & Lounge около 1:36 ч. Всички 12 ранени са откарани в болница с линейка или частен транспорт и състоянието им се оценява като стабилно.

Припомняме, че в Лос Анджелис по време на празненствата по случай Китайската нова година също е имало масова стрелба. Убити бяха най-малко десет души.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Испанската полиция разкри три нелегални фабрики за цигари

Иззети са тютюневи изделия за 37.5 милиона евро