Дрогиран е бил полякът, превозвал мигранти на АМ „Струма“

Екип на News24sofia.eu
Views 2881
0 0

Полският гражданин, хванат да превозва нелегални мигранти по АМ „Тракия“, е карал с превишена скорост по магистралата и на амфетамини. Това заяви окръжният прокурор на София Наталия Николова, цитирана от bTV.

Тя посочи, че на места камерите са го засекли със скорост от 170 км/ч.

При опит да бъде спрян, мъжът не се е подчинил и е бил преследван от полицейски автомобил с включени светлини и звуков сигнал. В колата са пътували двама поляци – мъж и жена, а в багажника и на задните седалки е имало десет сирийци.

Припомняме, поредната гонка между полиция и кола с мигранти стана вчера край София.

В последните седмици зачестяват инцидентите с автомобили, превозващи нелегални мигранти, в страната.

Във вторник полицай пострада тежко при преследване на кола с десет мигранти на АМ „Тракия“.

Вчера пък гонка с каналджии имаше и в Бургас.

Друг скорошен случай е отново от София – преди десетина дни водач на луксозен автомобил с мигранти опита да блъсне патрул на „Пътна полиция“ и избяга от местопроизшествието близо до Мировяне.

На 25 август пък автобус с мигранти блъсна патрулка на кръгово кръстовище в Бургас при опит да избегне проверка и отне живота на двама полицаи. В автобуса имаше 47 мигранти от Сирия.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Горещи страсти в пленарна зала за изборните правила

От сутринта страстите в пленарна зала се нажежиха. Причината е вкарването в дневния ред на второ гласуване на Изборния кодекс. Никола Минчев се противопостави на това. От ПП поискаха прегласуване на вкарването на точката за изборните правила. „Какво налага да се включи тази точка в седмичната програма?“, попита Мирослав Иванов. […]