ДПС зове да се търси изцеление от вируса и за обществото ни

Views 11005
0 0

С новия политически сезон за ДПС се приключва с период на безпомощно лутане. Кризите се задълбочават, демокрацията е в упадък, напрежението в обществото расте, според лидера Мустафа Карадайъ. Кризата направи по-високо истинското състояние на нещата, подчерта той.

Проблемите не се решават, създават се нови проблеми, критикува още той. Раздаваните пари на всички целят служебна победа на управляващите, но ДПС предупреди, че може да има изненада. От изборите ще се реши как и за колко време ще се справим с вируса „ГЕРБ“. Ако искаме достоен живот, ще избираме програми, посочи Мустафа Карадайъ. Ще загубим стереотипите и предразсъдъците, изтъкна той. Едно разделеното общество не може да има успех, убеден е лидерът на ДПС. Следващите управляващи трябвало да търсят изцеление от вируса и изцеление на обществото ни. От езика по време на предизборната кампания ще зависи езика след това.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Нина Александрова

editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

АПИ предупреждава, че ще затваря пътища, за да ги почиства

544 машини са почиствали пътищата от републиканската пътна мрежа през нощта, за да се осигури безопасното пътуване на шофьорите. Снегопочистващата техника на пътноподдържащите фирми е в 24-часов работен режим. Съоръженията и настилките се обработват превантивно срещу обледяване. През следващите дни се очаква понижение на температурите, което е предпоставка за заледяване, […]