ДПС търси нормалност сред изчегъртването на черните дяволи и белите ангели

Views 10829
0 0
Снимка: архив БГНЕС

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ иска връщане на нормалността. Той излезе с декларация от името на ПГ на партията.

ДПС припомни записите от заседанието на ДБ, довело до край на преговорите за съставяне на кабинет с третия мандат. Видяхме свободата на словото, видяхме как се изчегъртва свободата на словото, подчерта Карадайъ. Видяхме как се изчегъртват неудобните за десните болшевици теми, каза още той. Видяхме как се изчегъртва изобщо свобода, смята лидерът на ДПС. Видяхме как се изчегъртва демокрацията, държавата, допълни Карадайъ.

На десните болшевици им е нужен черен дявол, заяви още той. А черният дявол им бил необходим, за да могат да изглеждат като бели ангели. С гьобелски похвати ДПС е обявено за черен дявол, по думите му. С черния дявол не бива да се говори, изтъкна Карадайъ. Видяхме и лицемерното им отношение с тези, с които си говорят, смята той.

Властта се използвала като бухалка срещу политическите опоненти, по думите му.

Призоваваме за нормалност, а нормалността се постига чрез диалог, каза лидерът на ДПС. Чрез диалог и нормалност той иска да се възстанови държавността и демокрацията.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Изпратиха на Венецианската комисия правила за наказателна отговорност от главния прокурор

Правосъдният министър в оставка Надежда Йорданова изпрати на Венецианската комисия пакета от мерки за търсене на наказателна отговорност от главния прокурор, съобщиха от министерството на правосъдието. Министърът на правосъдието Надежда Йорданова изпрати на председателя на Венецианската комисия Клер Бази Малори пакет от законодателни мерки, според които да се създаде механизъм за търсене на наказателна отговорност на главния […]