ДПС се разтревожи, че депутатите гласуват все още с карти

Системата за гласуване с биометрия все още не работи

Views 4941
0 0
Снимка: Информационна агенция News24sofia.eu / Светломир Стоянов

ДПС настояха за спазване на правилника. Моля да включите биометричните данни, с тази молба към председателя на парламента се обърна депутатът от ДПС Халил Летифов. Той прочете текста от правилника, който посочва, че гласуването е с биометрия.

Летифов посочи, че миналата седмица депутати са гласували с чужди карти.

Председателят на Народното събрание Никола Минчев обясни, че всички биометрични данни на депутатите вече са събрани и скоро ще заработи системата за гласуване с биометрия.

От тази седмица народните представители влизат в сградата на НС само със зелен сертификат. Тези, които не са преболедували или нямат ваксина ще могат да се тестват във фургони, които са разположени до сградата.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Костадинов призова и да му се търси предпазната маска

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов призова всички български граждани да не използват зеления сертификат. В кулоарите на парламента пред журналисти Костадинов заяви, че ако някои дискриминира хората и не им позволява да работят без зелен сертификат, то от „Възраждане“ ще окажат безплатна юридическа и правна помощ. Костадинов подчерта, че зеленият […]