ДПС с 50 въпроса до Бойко Рашков

За полицейското насилие по изборите

Views 10594
0 0
Снимка: архив БГНЕС

От партия ДПС са формулирали 50 въпроса до силовия министър Бойко Рашков. Темата е една – полицейското насилие по изборите.

Партията от доста време поставя въпроса и не пропуска да мине пленарно заседание без да повдигне темата. Лидерът Мустафа Карадайъ направи това и днес с въпрос до МВР-шефа.

И тъй като няма задоволителен отговор за партията от страна на вътрешния министър Карадайъ и колегите му от парламентарната група всеки работен ден за законодателния орган поставяха темата.

От ДПС дори сезираха европейските институции за полицейския произвол в отминалата кампания и избори. От партията продължават да търсят отговор от Рашков с 50-те си въпроса.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Непълнолетна подпалвачка на кризисен център за деца отива на съд

Софийска градска прокуратура внесе в Софийски градски съд обвинителен акт срещу непълнолетна за палеж на имущество със значителна стойност. Пожарът е представлявал опасност за живота на обитаващите сградата и е било възможно той да се разпростре и върху други имоти със значителна стойност, съобщиха от държавното обвинение. Доказателствата от досъдебното […]