ДПС не са учудени от бившите служители на ДС във властта

Views 3891
0 0
Снимка: архив БГНЕС

ДПС не назначава никого. Така депутатът от ДПС Хамид Хамид коментира в кулоарите на парламента пред журналисти появилите се слухове за назначението на бивши служители в Министерство на външните работи.

Хамид призова медиите да се обърнат към новото мнозинство в парламента по темата. ДПС отдавна си е изразила мнението за участието на ДС във властта.

По-скоро ме учудва, а всъщност вече нищо не ме учудва от мнозинството в парламента“, категоричен бе Хамид Хамид.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Next Post

Комитова тихичко освободила Николай Цонев от ВиК холдинга

Бившият военен министър Николай Цонев е уволнен тихомълком от Надзорния съвет на Българския ВиК холдинг. Това е станало тихомълком по разпореждане на служебния регионален министър Виолета Комитова, пише „24 часа“. Освобождаването е станало на 10 декември, дни преди края на служебния кабинет, става ясно от заповедта. Николай Цонев бе министър

Read More »