ДПС мълчат по сюжета „Асен Василев“

Views 7274
0 0
Снимка: Информационна агенция News24sofia.eu / Emrah Doğru

„Ние казахме каквото имаме да казваме. Питайте си го него.“ Такъв бе лаконичният коментар на депутата от ДПС Халил Летифов за твърденията на служебния финансов министър Асен Василев, че виждал дългата ръка на ДПС за обвиненията на ИТН спрямо себе си.

Припомняме, че в началото на парламентарния ден депутатът от „Има такъв народ“ Тошко Йорданов нападна служебния финансов министър Асен Василев с обвинение за кражба на интелектуална собственост, доказано от лондонски съд. Йорданов посочи това като аргумент Асен Василев да не може да бъде поканен във втория проектокабинет на ИТН, въпреки че получи покана за първия.

Йордан Цонев пък се ядоса на медиите, че трябвало по всяка една телевизия да се изявява, при положение, че вече е казал каквото е имал да си казва още сутринта.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

БСП се похвали със съгласие с ИТН по 8 точки

Българската социалистическа партия продължава да настоява за сформиране на правителство, което да работи за ясни и конкретни приоритети, а вариантът нови избори не би бил добър за държавата. Такава позиция изказа на брифинг в кулоарите на парламента председателят на БСП Корнелия Нинова. Тя отказа да коментира изказванията на другите две […]