ДПС ковлади пред Нинова червен депутат, че не се помага на бизнеси и общините

Views 4159
0 0
Снимка: архив БГНЕС

Правителството не може да вземе решение как да помага на бизнеса и общините. Тази позиция изрази пред енергийната комисия депутатът от ДПС Рамадан Аталай. В началото на заседанието той поиска законът за енергетиката, предлаган от партията да се гледа в заседанието. Това, че управляващите не са се сетили да внесат закона, по думите му, не означава, че трябва да се крие законопроектът на ДПС. Там ви помагаме, учудвате ме, изтъкна Аталай. Можехте да го препишете този законопроект, посъветва той „Продължаваме промяната“. Няма по-добро от този законопроект, категоричен бе народният представител.

Оказа се, че нямало постъпили становища по законопроекта.

Веднага щом такива постъпели, проектът щял да бъде разгледан. Рамадан Аталай посочи, че се предлагало решение пари за компенсации да не се вземат от данъкоплатците. Опитвам се три месеца да ви вдъхновя нещо да направим, не зная как вече да ви подбутнем, изтъкна народният представител от ДПС.

Депутатите не приеха точката на ДПС да влезе а дневния ред. Рамадан Аталай се закачи с депутата от групата на БСП Емил Георгиев, подхвърляйки му: „Ще кажа на Корнелия Нинова„. Може, да ти дам телефона й, не се даде депутатът от групата на левите, но получи успокоени от Аталай, че има номера на Нинова.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Next Post

Възможно е увеличаване на заплатите в социалната сфера с 10%

При тази инфлация, няма как да не мислим за увеличаване на работните заплати на социалните работници. Възможно е от 1 юли да бъдат увеличени заплатите на всички в социалната сфера с 10%. Новината съобщи социалният министър Георги Гьоков по време на изслушването си в ресорната парламентарна комисия. Той напомни, че

Read More »