ДПС говорят с всички

Views 8878
0 0
Снимка: архив Информационна агенция News24sofia.eu / Emrah Doğru

Ние говорим с всички, ние не сме казали, че не разговаряме с партиите. Toва заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ пред журналисти в Народното събрание.

ДПС призовава за съдържателен диалог и партиите да бъдат на висотата на своята отговорност. С анти-ДПС риторика не могат да прикриват своята политическа немощ.

С анти-ДПС риторика нито здравната криза, нито икономическата криза, нито социалната криза, нито политическата криза ще бъдат решени. Ние призоваваме за съдържателен диалог, призова Карадайъ.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Контрабандни цигари, укрити в картини откриха на МП "Капитан Андреево"

Откриха контрабандни цигари, скрити в картини в товарен автомобил на МП „Капитан Андреево“, съобщи Агенция „Митници“. Нa 09.08.2021 г. на МП „Капитан Андреево“ е пристигнал влекач с полуремарке, с турска регистрация. Шофьорът – турски грaждaнин е прeдcтaвил прeд митничecкитe cлужитeли рeдoвни дoкумeнти зa прeвoзвaнaтa групажна cтoкa от Ирак за Великобритания. […]