ДПС декларира, че промени без тях няма да има (ВИДЕО)

Views 17808
0 0

ДПС са проследили всички действия на преговарящите партии по коалиционното споразумение и смятат, че тъй като страната е в криза, трябва да се действа максимално бързо за подписването му. Това заяви в кулоарите на парламента депутатът Рамадан Аталай.

Той коментира, че в процеса по предлагане на имена за кабинет и управленски решения е забелязал, че Асен Василев, съпредседател на „Продължаваме промяната“ е вземал решенията, но сега се чакало последното решение на Кирил Петков.

На въпрос как ще се гласуват от ДПС за бъдещ кабинет, Аталай заяви, че нямат решение. ДПС обаче „имат дълъг опит в управлението на държавата и в политиката и без тях промени няма да има„. Относно имена на министри, включително и това на Бойко Рашков за вътрешен министър, депутатът от ДПС Аталай каза, че нямат нито предпочитания, нито отрицания към имена, имат такива към програмите.

/снимка: архив БГНЕС

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Софи Димитрова

Софи Димитрова се присъединява към екипа на Информационна агенция News24 през април 2019 година.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Калина Константинова поема дигиталната трансформация (ВИДЕО)

Депутатът от „Продължаваме промяната“ Калина Константинова е предложението на проекта на Кирил Петков и Асен Василев за вицепремиер на ефективно управление – дигитална трансформация на държавната администрация. Новината съобщи самата тя в кулоарите на парламента пред журналисти. Тя обясни, че ПП е на финалната пряка за подписването на коалиционното споразумение […]