Донев постави задачите пред МВР – войната по пътищата и купеният вот (СНИМКИ)

Views 10841
0 0
Снимка: Информационна агенция News24sofia.eu / БТА

На войната на пътя може да се сложи край. Финалът зависи от всеки един от нас. Не се намираме от двете страни на магистралите, защото сме заедно в това безумие. Това заяви служебният премиер Гълъб Донев, който откри Националното съвещание на ръководството на МВР.

Личното ми убеждение е, че всеки човек е ценен. Всяко съобщение за катастрофа на пътя, която е отнела човешки живот и е причинила страдание и мъка, ме изпълва с гняв, изтъкна служебният премиер.

Той настоя МВР да бъдат нетърпими към всеки, който застрашава живота на другите. Направете възможното и невъзможното да овладеем войната на пътя, призова Донев служителите на МВР.

Като втора задача пред служителите на МВР служебният премиер посочи ограничаването на контролирания и купен вот на предстоящите парламентарни избори.

Гълъб Донев е убеден, че когато има съчетание на политическа воля и професионализъм, е възможно те да бъдат ограничени.

Тук отново сте на първа линия, но искам да знаете, че не сте сами. Правителството ще направи всичко възможно срещу съпротивата на купения и контролиран вот, увери още Гълъб Донев.

Той благодари на всеки един служител на МВР, за когото опазването на живота и сигурността на гражданите е въпрос на дълг и чест. Вашата професия е сред онези, в които нямаш право на грешка, защото дори дребна неточност може да постави в риск живота и здравето на хората. Вашият професионализъм и лична амбиция да изпълнявате отговорностите си има пряко отражение върху живота на хората, посочи Донев.

Той разчита на МВР за всички следващи ситуации, в които органите на реда ще са на мястото си.

Снимка: Информационна агенция News24sofia.eu / БТА

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

COVID-19 и газовата криза - рисковете пред учебната година

Приоритет на новото ръководство на МОН е обезпечаване на новата учебна година, като се събира информация от училищата за кадровата обезпеченост с учители, както и за състоянието на материалната база. Задачите, които си е поставил, служебният министър на образованието Сашо Пенов разкри на пресконференция във ведомството. Той обяви, че са […]