Добрев: Новата власт съсипва „Булгаргаз“

Views 13582
0 0
Снимка: архив БГНЕС

„Вижда се, че искат да сменят управителя на „Булгаргаз“ – Николай Павлов, и да върнат посредниците, които съществуваха до 2012 година“.

Така коментита депутатът Делян Добрев от ГЕРБ-СДС за предаването „Денят ON AIR“ на Bulgaria ON AIR действията на ДАНС и полицията, които в петък влязоха на проверка в газовия доставчик.

По думите му, са били премахнали тримата посредници, а сега трима искат да върнат.

Според него са се изчерпали методите за репресиране на предприятието от страна на държавата. Сега и потребителите ще плащат повече.

Ако допуснем, че преди комисионната е била 22%, сега потребителят ще плаща повече„, посочи депутатът.

Добрев каза още, че преди да встъпи в длъжност Николай Павлов, то е работило на загуба, а сега работи на печалба.

Булгаргаз“ няма лиценз да продава газ за Румъния, нито за която и да било държава“, заяви той.

Чуват се някакви имена за новата КЕВР. Това, което се случва е, че те подчиняват регулатора на една партия. Надявам се, че това не означава, че ще се вземат политически решения„, заяви събеседникът.

Той коментира и наложения мораториум като нещо, което винаги впоследствие води до голям проблем.

Припомняме, че Добрев не за първи път в последните дни се изказва по темата „Булгаргаз“.

Това, което се стовари върху „Булгаргаз“, е шокиращо. С тези думи самият изпълнителен директор на дружеството Николай Павлов коментира действията на ДАНС и полицията.

От едно съсипано дружество се превърнахме в лидер на пазара, обобщи Павлов.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Идва студ и сняг в петък (СНИМКИ)

Прогноза за времето