Джан Яман счупи нов рекорд в чужбина

Над 3 милиона италианци гледали „Свободен дух“

Прочитания 10348
0 0

Известният турски актьор Джан Яман, който в момента се подготвя за снимките на сериала „Сандокан“ в Италия, отново е „на устните на хората“.

Сериалът с участието на актьора „Свободен дух“ счупи рекорди в рейтинга в Италия, а самият Яман бе определен за един от най-популярните мъже в страната.

Той не само се приравнява на звездите на Холивуд, но дори се смята за по-професионален от някои майстори на киното.

Според италианските критици Яман чупи рекорд след рекорд: финалът на поредицата „Свободен дух“ е бил гледан от над 3 милиона души. Поредицата постави рекорд по рейтинг, виждан някога в страната.

Имайте предвид, че сега като летен сериал в Италия започва излъчването на проекта с Джан Яман „Мистър грешка“, който според експерти, ако не счупи рекорди, ще заеме най-горните редове в рейтингите.

Превод и редакция: Тодор Стефанов, News24sofia.eu

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Обвиниха звезда от турския сериал "Завинаги" в секс тормоз

Звезда от „Завинаги“ (İstanbullu Gelin) замесена в секс-скандал. Актьорът Фатих Койуноулу, когото българските зрители познават като колоритния Акиф от семейната драма, бе обвинен в упражняване на сексуален тормоз над жена, с 10 години по-млада от него. Съдебен иск срещу Фатих Койуноулу е бил заведен от неговата колежка актриса Седа Чакмаксой. […]