Дете пострада от токов удар при игра в Сливен

10-годишното момче е в болница

Прочитания 3200
0 0

Дете пострада от токов удар в Сливен, съобщават от Областната дирекция на МВР в града.

Инцидентът е станал вчера в сливенския квартал „Надежда“.

По време на игра 10-годишното момче се качило на електрически стълб и пострадало от електрическо съоръжение, монтирано върху стълба.

Незабавно било откарано в болница и настанено за лечение. Няма опасност за живота му.

Контакти и информация за автора:

Редакция на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Проф. Камен Плочев бе удостоен от президента с орден „Мадарски конник” I степен

Проф. д-р Камен Плочев, ръководител на Първа клиника по инфекциозни болести на Военномедицинска академия (ВМА), бе удостоен с орден „Мадарски конник“ I степен, с мечове. Това стана по време на официална церемония в Гербовата зала на „Дондуков“ 2, където президентът Румен Радев връчи държавни отличия на изтъкнати българи за значимите […]