Дете почина в с. Братаница, блъснато от патрулка на пешеходна пътека (ВИДЕО)

Предстоят разпити на свидетели

Прочитания 81744
0 0
Снимка: Информационна агенция News24sofia.eu /Димитър Димитров/

Инцидентът е станал днес около 11.40 ч. на главната улица в пазарджишкото село Братаница – служител на МВР, със служебен автомобил, е блъснал на пешеходна пътека 8-годишно момиченце, съобщи прокуратурата.

Малко по-късно детето е починало.

Водачът е на мястото, извършват се процесуално-следствени действия. Прокуратурата наблюдава досъдебно производство за случилото се.

Предстоят разпити на свидетели, както и назначаване на автотехническа и съдебномедицинска експертизи и др.

Контакти и информация за автора:

Редакция на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Задължителен ПСР тест за българите, пристигащи от страните с червена зона

Имунизираните също могат да носят вируса