ДесиСлава и младото й гадже кръстиха сина си

На купона присъства и големият син на Десислава – Майки. 20-годишният наследник на певицата доведе приятелката си на кръщенето на братчето си

Прочитания 20856
0 0

ДесиСлава и Благой Найденов кръстиха сина си Борис, научи Информационна агенция News24sofia.eu.

На кръщенето присъстваха най-близките приятелки на Десислава, които не са от гилдията, но заради ковид мерките, партито беше с ограничен брой посетители. За тържеството разкри бащата на детето боксьорът Благой Найденов, който качи кадри от купона след самото кръщение. От тях ясно личи, че Малката Кобра и ДесиСлава са заедно и по-влюбени от всякога. Злите езици твърдяха, че в отношенията им е настъпил разрив и двойката е разделена. Оказва се, че в това няма грам истина.

На купона присъства и големият син на Десислава – Майки. 20-годишният наследник на певицата доведе приятелката си на кръщенето на братчето си.

Контакти и информация за автора:

Редакция на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Две деца са с опасност за живота след като БМВ ги помете на тротоар във Враца

Търсят се кръводарители