Депутатите приеха правилника си за работа

Приеха правилника без скандали, разправии и раздори

Views 1884
0 0
Снимка: Информационна агенция News24sofia.eu / Филип Станчев

Депутатите отново се захванаха с Правилника за организацията и дейността на Народното събрание. Народните представители отново преминаха към гласуването на основния си документ, след като приеха редица други законодателни въпроси – на първо гласуване в комисии реформата в КПКОНПИ, промените в Изборния кодекс, касаещи смесеното гласуване, оказването на военна и военно-техническа помощ, както и решението за закупуване на вторите осем F-16.

Законотворците приеха правилника си без скандали, разправии и раздори. Така след официалното откриване на 48-ото Народно събрание, депутатите вече могат да се похвалят с правилник за работа.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Жестоко убийство на 50-годишна жена в провадийско село

Задържани са двама мъже - на 20 и 25 години