Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Пеевски: Прокопиев по цял ден ме рисуваше с четчицата като олигарх. 100% стои зад новия проект на Кирил Петков и Асен Василев, това са негови служители

В шокиращо интервю пред Симон Милков – местен журналист от Велико Търново, хванат „в крачка“ днес на предизборна среща в Свищов, кандидатът за депутат Делян Пеевски само за 5 минути изобличи всички манипулации на кръга „Капитал“ за последните 10 години.

Видимо отслабнал и в добро настроение, Пеевски заяви, че е водач на листата на ДПС във Велико Търново, защото иска да помага на хората там, както навсякъде досега, където е бил.

На въпрос за Васил Божков Пеевски отговори, че с него нямат спор за нищо, както и че няма никакво отношение към проекта „Лафка“. Относно закона „Магнитски“ Пеевски отказа коментар, като посочи, че този закон работи само в Америка и неговите адвокати там са подали всички жалби.

На въпроси за Бойко Борисов и ГЕРБ, Пеевски заяви, че по никакъв начин не стои зад ГЕРБ, както и че няма отношения с Борисов. Отговори с „не“ и на въпроса дали стои зад Иван Гешев и дали не се е намесил в избора му.

Вие ли стоите зад проекта на Кирил Петков и Асен Василев“ попита Милков, на което Пеевски, видимо развеселен, отговори: „Ей това е много готино. Не, зад хора, които търсят големи топки аз не стоя. Хората искат топки да намерят, големи топки, не знам по какви причини, може би по романтични. Ние не участваме в този проект“.

Пеевски продължи: „Не съм се крил от никой. Аз съм си по районите, работя си. Не смятам, че трябва да се обяснявам на медиите какво правя за хората. Аз не смятам, че трябва да го правя, трябва хората да се доволни от мен, а не медиите да са доволни. За нашите райони сме работили за хората, което е важно за ДПС“.

Със сигурност ще се боря с олигархията. Не съм олигарх. Нямам партия, аз съм депутат от една партия. Иво Прокопиев кога ще отидете и него да го намерите? Този сбълсък (б.ред.- в Търново) не е интересен. Аз поканих шефа му на Христо Иванов – Иво Прокопиев, да дойде, да имаме сблъсък, да можем да говорим по темите кой е олигарх. Защото неговите медии ме нарисуваха за 10 години, че аз съм олигарха и с четчицата Иво Прокопиев сядаше по цял ден и ме рисуваше удобно да се скрие пред мен. Колко партии има? Проверете си и вие да видите на кои е шеф. И на новите проекти е шеф и на Христо Иванов е шеф. Това са негови служители“.

На въпрос дали смята, че Прокопиев стои зад новия проект на Кирил Петков и Асен Василев, Пеевски отговори: „Абсолютно! Вижте, Прокопиев стои 100%. Друго не мога да твърдя, но за него го твърдя 100 %, че тези партии са негови и медиите са негови“.

Аз нямам медии. Нула. Винаги, когато съм имал медии, са били в регистъра на Министерството на курлтурата“.

Защо да давам пресконференции? Всеки ден ще бъда в парламента и каквото има да разкривам ще го разкривам всеки ден. Моят първи приоритет е да работя за младите хора. Да останат в България, да имат работа, да не бягат по света, да са си по родните места, да отварят предприятия, да се работи“, завърши Пеевски.

spot_img

Реклама

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Росен Желязков спира микрофона на депутатите (ДОКУМЕНТ)

Пресконференции, брифинги, срещи с журналисти, кръгли маси, дискусии и...

Отмъкнаха 35 палета шампоани от камиона на заспал румънски тираджия в Хаинбоаз

Районното управление във Велико Търново разследва кражба на повече...

Колко близо е Иран до ядрените оръжия?

Тъй като ядрената сделка от 2015 г. между Иран...

САЩ и Великобритания удрят Иран с нови санкции

Съединените щати обявиха нови санкции срещу Иран, съобщава "Ройтерс". Те...

С нови 80 автомобила обновяват изцяло автопарка на ДАИ

Автопаркът на ИА "Автомобилна администрация" е изцяло обновен с...

2 май ще бъде неучебен ден и във Варна и Бургас

Кметът на Варна обяви 2 май за неучебен ден...

Дипломати очакват достойна реакция на Радев за исканата смяна на външния министър

Българското дипломатическо дружество е обезпокоено от партийно-политическия подход към...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Ако не се лекува своевременно, мезентериалната венозна тромбоза може да доведе до фатален изход

Мезентериалната венозна тромбоза е рядко, но животозастрашаващо състояние. Мезентериална...

И вторият обвиняем с Петя Банкова влезе в спешното (ОБНОВЕНА)

Задържаният за контрабанда Стефан Димитров е откаран от следствения...

БСП отрече Стефан Димитров да е бил неин кандидат за депутат

БСП отрече Стефан Димитров да е бил неин кандидат...

Стрелба и нападения с нож в мол в Сидни (ВИДЕО)

Нападател, който наръга смъртоносно с нож петима души в...

Виктор Русинов: Падам си по боклуци

„Мистър България 2021“ Виктор Русинов разкри тъмната си токсична...

Създателят на Telegram в първо интервю от 7 г.: Полиция опита да ме пречупи в Русия, а ФБР – в САЩ (ВИДЕО)

"Ако поискаме от всеки да вземе страна, няма да съществуват компромисите, а така ще се окажем на много опасно място", предупреждава Павел Дуров пред американския журналист Тъкър Карлсън

Арестуваха в Перник мъж, обявен за международно издирване

В Перник задържаха мъж, обявен за международно издирване. Това съобщиха...

ISW: Иран копира тактиката на руските удари срещу Украйна

Иранската атака с дронове и ракети срещу Израел показва,...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img