ДБ сигурни, че Петков и Василев няма да крадат от тях

Прочитания 10851
0 0

Големият въпрос е, че на третия път трябва да има кабинет. Третият път е критичен заради ковид, икономиката, социалното напрежение и наистина трябва да има правителство. Това заяви Мартин Димитров, депутат от гражданската квота на „Демократична България“ в сутрешния блок на БНТ.

По думите му лошият сценарий е ГЕРБ, ДПС и компания да си направят кабинет, а при добрият сценарий ДБ и партньори създават правителство. Първият партньор на ДБ за създаване на правителство е политическият проект „Продължаваме промяната“ на бившите двама служебни министри на икономиката и на финансите Кирил Петков и Асен Василев. За ДБ обаче няма как коалицията ГЕРБ-СДС да станат приемливи партньори.

Тази корупция, която се създаде при техния мандат доведе до положение, в което няма как да бъдат наш партньор по обективен причини„, аргумента се Димитров.

Той е уверен, че на третия път ще бъде направено правителство, а ДБ ще бъде в центъра на събитията. В името на голяма цел ще бъдем много конструктивни и всичко, което зависи от нас, ще бъде направено, така че България да има правителство, увери Мартин Димитров.

Той смята, че „Продължаваме промяната“ няма как да разцепи „Демократична България“, защото избирателите на обединението са минали всякакви битки и ще гласуват за формацията на Христо Иванов и Атанас Атанасов. Има потенциал дори ДБ да се бори за второто място на предстоящите избори, категоричен бе Димитров.

Той не очаква да настъпи процес в ДБ на крадене на електорат от „Продължаваме промяната“.

Мартин Димитров не издаде решението на ДБ за явяването им на президентските избори. Когато са готови от ДБ, тогава ще обявят кандидата си за президент.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Дияна Георгиева

editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Няма натиск за третата доза, уверява Стойчо Кацаров

Няма оказван натиск за разрешаването на третата доза на ваксинация срещу COVID-19. Това заяви служебният здравен министър Стойчо Кацаров пред БНТ за разрешената трета доза. По думите му смисълът на третата доза е да подобри имунната защита на хората и се препоръчва на хора със сериозни заболявания и възрастните. Препоръката […]