ДБ настоя да се направи магистрала Русе – Велико Търново

„Да се сложи край на този скандал“

Прочитания 2221
0 0
Снимка: архив БГНЕС

„Демократична България“ призова 46-то НС да се заеме с магистрала Русе – Велико Търново. Затова настоя от трибуната в декларация депутатът Стефан Тафров.

Той започна с примери – за последните дни, в които на пътя Русе – Бяла са станали две тежки катастрофи с жертви, сред които и дете. „Трагичните събития не са изолирани явления, пътят Русе – Бяла е от най-опасните в страната. Жертвите на този път не намаляват, опасно е кръговото движение на гр. Бяла„, посочи Тафров.

Единственият начин да се ограничи е изграждане на магистрала Русе-Велико Търново, което ще има и положителен ефект върху русенската и великотърновска област, категорични са от ДБ.

В тази връзка ДБ настоява да се оправи магистралата, след като години наред отпада от инвестиционните проекти на правителство и „да се сложи край на този скандал„.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Симон Милков

Симон Милков, е 30-годишен журналист на свободна практика. По свой начин, непредубедено и свободно представя "СимоТека" и рубриката набираща голяма популярност в социалните мрежи " #Шибанистан ".
subscriber
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

ЦИК: При избори 2 в 1 ще трябват повече машини

Техническото време за гласуване ще се увеличи