ДБ искат да чуят Стефан Янев за войските на НАТО

Прочитания 8368
0 0
Снимка: архив БГНЕС

„Демократична България“ изключително държи на това, което е фиксирано в коалиционното споразумение и в неговия преамбюл като част от текстовете, свързани с отбраната.

Това заяви съпредседателят на „Демократична България“ в оставка Христо Иванов пред журналисти в кулоарите на парламента. Коментарът си той направи във връзка с изказването на новия министър на отбраната и бивш служебен премиер Стефан Янев, който не иска допълнителни войски на НАТО в България.

По думите му България трябва да развива своето пълноценно членство в НАТО не като формалност, а като активна принадлежност, защото страната ни не може да си позволи да бъде в състояние на неутралитет, който да бъде в полза на Кремъл.

Щом бъде създадена комисията по отбрана ДБ ще искат изслушване на министъра на отбраната, за да може Стефан Янев да изясни своята позиция и оценки, за да не се борави с Фейсбук статуси. От ДБ биха подкрепили всички мерки, свързани с укрепването на нашата отбрана и способност.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Next Post

Служители на ТЕЛК-Видин замесени в корупционна схема

Разследват за корупция служители на ТЕЛК при МБАЛ „Света Петка“ във Видин, съобщават от полицията в града. Образуваното досъдебно производство сочи, че те са получавали неследващи им се облаги, за да издават експертни решения за намалена трудоспособност на различни лица, които да могат да получават инвалидни пенсии и социални помощи. По този начин държавният

Read More »