ДАЗД, СДВР и прокуратурата разследват побоя над момиче в мол в столицата (ВИДЕО)

По неофициална информация, конфликтът между момичетата е свързан с момче

Прочитания 20302
0 0
Снимка: Информационна агенция News24sofa.eu

Столичната полиция започва проверка на поредния случай на агресия между ученици. Това съобщиха в прессъобщение до редакцията на Информационна агенция News24sofa.eu от пресцентъра на МВР.

Както News24sofia.eu съобщи, на кадри, публикувани в социалните мрежи, се вижда как две момичета се бият на тераса на столичен мол. Случаят е от събота вечерта, а участниците в него и свидетелите са на възраст между 13 и 17 години.

След разпространението на клипове в интернет, от СДВР са се самосезирали.

От търговския център излязоха със становище, че осъждат остро проявата на агресия.

Според служителите, конфликтът е възникнала внезапно и охранителите са успели да прекратят насилието в рамките на 3-4 минути.

По неофициална информация, конфликтът между момичетата е свързан с момче.

Работата на полицията по случая продължава, информира „Нова телевизия“.

От Държавната агенция за закрила на детето се самосезираха по случая.

Тъй като в публикувания в социалните мрежи видеоклип, децата, могат да бъдат разпознати, включително жертвата на насилието и участниците в него, отправям апел към медиите, които отразяват случая, да бъде спазвано правото на закрила на личността им. Многократното публично гледане на клипове от такъв характер нанася допълнителни травми и емоционални последици за децата. Нека ги щадим“, апелира председателят на ДАЗД д-р Елеонора Лилова.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В NEWS24sofia.eu!

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
3
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Next Post

12 399 новозаразени и 73-ма починали с коронавирус за денонощие

Положителни са малко над 28% от пробите