Датата за президентските избори – ясна в обозримо бъдеще

ДБ продължава дискусиите за кандидата си за президент

Views 37412
0 0
Снимка: архив БГНЕС

Датата на президентските избори е била коментирана по време на председателския съвет в Народното събрание. Това обяви депутатът от „Демократична България“ Христо Иванов в кулоарите на парламента пред журналисти.

По думите му обаче има технологични въпроси преди да бъдат фиксирани окончателната дата за президентските избори. Датата трябва да бъде определена в обозримо бъдеще, уточни Иванов.

На въпрос на Информационна агенция News24sofia.eu дали „Демократична България“ вече имат свой кандидат за президент, Христо Иванов заяви: „Демократична България“ е демократична организация, която много обсъжда нещата и в момента продължаваме с дискусиите.

Актуализацията не е била тема на председателския съвет. За парламентарните комисии текат консултациите и волята е да бъдат сформирани по време на утрешното пленарно заседание.

От своя страна заместник-председателят на ПГ на ИСБГНИ адвокат Николай Хаджигенов коментира, че по време на председателския съвет е бил коментиран само дневният ред на извънредното заседание на Народното събрание. Три от пострадалите деца от полицейското насилие от миналогодишните граждански протести са в парламента, уточни Хаджигенов.

Снимка: архив Информационна агенция News24sofia.eu

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Започват обученията за националното преброяване през есента

Тази седмица започват обученията на над 25 000 преброители и контрольори, които ще бъдат наети за Преброяване 2021, съобщават от Националния статистически институт. Те са еднодневни и се организират от общинските преброителни комисии и териториалните статистически бюра. Между 17 август и 7 септември ще се проведат първите срещи с преброителите […]