Covid скептик уби 20-годишен продавач в Германия заради изискването да носи маска (ВИДЕО)

Прочитания 9832
0 0

Работник на бензиностанция в Германия в град Идар-Оберщайн, Рейнланд-Пфалц е убит след спор с клиент относно мерките за COVID-19, съобщи полицията, цитирана от ДПА и АФП.

Според полицейския доклад 49-годишен мъж е застрелял служител на бензиностанцията в събота вечерта, поради изискването да носи на маска.

Твърди се, че мъжът е влязъл в бензиностанцията, за да направи покупка, без да носи маска за лице и 20-годишният служител го помолил да спази изискванията. 

Полицията коментира, че мъжът се е върнал около час по-късно. Този път той е с маска, но я сваля и двамата мъже започват нов спор и клиентът вади пистолет и застрелва 20-годишния младеж.

Старши прокурор Кай Фурман коментира, че жертвата е починала след фатален изстрел в главата. След инцидента се твърди, че заподозреният е избягал пеша. 

Властите пристигат на мястото и започват издирването на мъжа, но на следващия ден 49-годишният влиза в полицейското управление и признава за престъплението.

Мъжът твърди, че е против ограничителните мерки на COVID-19 и че ситуацията с пандемията на коронавируса го стресирала много, каза Фурман.

Чувствал се притиснат в ъгъла и не виждал друг изход освен да даде пример. Заподозреният държал жертвата отговорна за цялостната ситуация, само зашото спазвала правилата, добавя Фурман. 

Полицейското управление на град Трир заяви, че стрелбата е първият инцидент, свързан с коронавирусните мерки в района и в щата Рейнланд-Пфалц.

Кметът на Идар-Оберщайн, Франк Фрюхауф, изрази шока и ужаса си от престъплението. „Това е доста немислимо, ужасно действие. Подобно престъпление е безпрецедентно“.

Контакти и информация за автора:

Редакция на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Експертно звено, а не ЦИК трябвало да съхранява кода на машините за гласуване

ЦИК имат достъп до кодовете, с които могат да променят как да изглежда самата бюлетина. Това е в ръцете и на „Сиела Норма“. Това заяви пред БНР председателят на Обществения съвет към Централната избирателна комисия Стоил Цицелков. Той обясни, че въпросният изчислителен код, заложен в машината, от компанията производител биха […]