Четирима души пострадаха при катастрофа в Сливен

Екип на News24sofia.eu
Views 1666
0 0

Четирима души пострадаха при катастрофа между две коли в Сливен, предаде Нова телевизия.

Пътният инцидент се е случил на оживеното кръстовище с булевардите „Бургаско шосе“ и „Стефан Стамболов“, а сигнал за него е подаден в 10.48 ч.

При катастрофата са пострадали двамата шофьори и двамата пътници от единия автомобил. Всичките четирима са транспортирани за преглед в болница. По първоначална информация причина за сблъсъка е отнемане на предимство.

На място са пристигнали екипи на „Пътна полиция“, полицейски, лекарски и противопожарни екипи.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Иран арестува германец, снимал петролно находище

Иран задържа германец за правене на снимки на „чувствителни петролни центрове“ в провинция Хузестан в южната част на страната, съобщава „Ройтерс“, позовавайки се на иранският в. „Джам е джам“. Германският гражданин е бил арестуван, докато е снимал петролното находище „Агаджари“. Иран е в обтегнати отношения със Запада, включително с Германия, […]