Часове преди клетвата: Почина бащата на Велислав Минеков

News24sofia.eu
Views 11733
0 0

Часове преди Велислав Минеков да положи клетва като служебен министър на културата, издъхна баща му, известният скулптор Величко Минеков.

Напусна ни Величко Минеков. 1928-2022. Опелото е на 5 август (петък) в храм „Свети Седмочисленици“ – гр. София от 12:00 часа. Погребението ще е в 14:30 часа на на Централни гробища„, пише Велислав Минеков в своя фейсбук профил.

Величко Иванов Минеков е български скулптор, известен с монументалната си пластика, бил е депутат в Осмото и Деветото Народно събрание в периода 1982 – 1990 година.

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Теодора Генчовска влиза в екипа на новия военен министър

Външният министър в кабинета „Петков” Теодора Генчовска става част от екипа на служебния военен министър Димитър Стоянов. Това стана ясно по време на церемонията, в която Драгомир Заков предаде властта в министерството на своя наследник. Припомняме, че Генчовска два пъти тя бе номинирана за министър на отбраната в неуспелите проектокабинети

Read More »