БСП вика премиера да каже за Северна Македония

Опасяват се, че правителството подготвя нещо различни

Прочитания 7837
0 0

Българският парламент не трябва да се държи на тъмно за пътя на Северна Македония към ЕС. Това поиска червеният депутат Кристиан Вигенин.

Социалистите се опасяват, че се подготвя от българското правителство нещо различно. Затова левите искат в зала да дойде премиерът Бойко Борисов да докладва каква в позицията ни или поне външният министър Екатерина Захариева.

Вигенин посочи, че външната комисия в парламента няма никаква информация по темата.

Цвета Караянчева обеща да информира министър-председателя за желанието на левицата.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Next Post

Мерките срещу COVID-19 в София били прагматични и вече с резултат

Спад на заразените с коронавирус в София се отчита за втори ден. Това съобщи пред БНТ столичният зам.-кмет Дончо Барбалов. Той посочи, че броят им вече е под 1000 души и подчерта, че мерките започват да показват положителни резултати. Барбалов изрази надежда, че чрез ДКЦ-ата ще се намали натискът към

Read More »