БСП призова Радев да не бърза със служебен кабинет

Views 17226
0 0

Не трябва да забравяме, че господин Радев е президент, благодарение на БСП.“ Така депутатът от БСП Борислав Гуцанов, макар и задочно през медиите в парламента, разкритикува решението на държавния глава да не провежда повече консултации с парламентарните групи, а направо да пристъпи към връчването на първия мандат.

Консултация ли е някои да ти каже – яви се в толкова часа в същия момент, в който се прави бюджетът на държавата? Един месец всички коментираме, че това е най-важното нещо за уязвимите слоеве на населението и икономиката на страната„, коментира Гуцанов.

Той не счита, че всеки трябва да си мисли, че държавата започва с него. В сложна политическа ситуация е нормално да има консултации, а не отбиване на номера за половин час, за един час, през един час да се викат политическите партии. Най-важното е да има възможност за изход от ситуацията, а не с цената на всичко да се бърза към служебен кабинет, изтъкна Гуцанов.

Той се надява да се направи кабинет в рамките на сегашния парламент. Важно е да има консултации и да се излезе от настоящата политическа криза, настоя още Борислав Гуцанов.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Гьоков: Това е възможният бюджет на ДОО

Какво щеше да се случи, ако се приеме предложение на опозицията. Това е било основното притеснение на социалния министър Георги Гьоков. Той коментира актуализацията на бюджета на ДОО в кулоарите на парламента. Все още министърът не знае дали пенсионерите ще успеят да си вземат увлечението в нормалния срок от 1 […]