БСП предлага активна регистрация срещу мъртвите души в избирателните списъци

Прочитания 4437
0 0
Снимка: БГНЕС

БСП внася промени в Изборния кодекс за предстоящия вот. Пред медиите Крум Зарков обясни, че с идеите на левицата ще се осигури видеонаблюдение след края на изборния ден. Също така ще бъдат изчистени списъците от мъртви души чрез активна регистрация.

Изборният процес доста ясно отразява цялостното състояние на цялата държава, смята червеният депутат. Всички тези проблеми за съжаление са натрупани и сега плащаме сметката за бездействието в последните четири години, изтъкна той. Изчистването на избирателните списъци може да стане с ясен механизъм, като се използват данните от последните избори. Адекватни и прости списъци са възможни, според БСП, ако има политическа воля и организация.

Ние ще направим, каквото зависи от нас, увери Крум Зарков.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Калоян Методиев: Най-голямата манипулация ще стане, ако хората не гласуват

Имаме нужда да минем през тези избори след масово гласуване. Има обаче два утежняващи фактора – пандемията и съмненията за възможни фалшификации. И двата фактора отблъскват хората. Най-голямата манипулация ще стане, ако масата българи не излезе да гласува. Това каза политологът и бивш началник на кабинета на президента Калоян Методиев […]