БСП няма да се пазари за килограм зеле и моркови в преговорите за кабинет

Екип на News24sofia.eu
Views 3983
0 0

Има много предложения, има обявени спорни и безспорни предложения в областта на правосъдието и сигурността, а голяма част останали в графата да бъдат прецизирани. Toва заяви Иван Иванов от БСП в сутрешния блок на БНТ.

По думите му имало доста предложения в областта на правосъдието и сигурността, които щели да бъдат обсъдени на по-късен етап. В сферите на наказателното право нещата не бива да се правят от днес за утре, посочи Иванов и добави, че няма достатъчен брой народни представители, които да образуват мнозинство за промени в Конституцията.

Иванов не смята, че ГЕРБ и ДПС ще подкрепят такива промени в Конституцията. БСП са доста по-подготвени от другите народни представители, които влизат за първи път в политиката.

Иванов бе категоричен, че формулата, която била приета от всички преговарящи за кабинет с „Продължаваме промяната“, е, че трябва да бъдат закрити специализираният съд и прокуратура.

Иван Иванов добави, че съдебната система трябва да бъде този инструмент, който държавата дава голяма степен сигурност и справедливост на гражданите.

Той се надява, че задачата пред БСП е да бъдат гарант за създаването на един стабилен кабинет. Политиката на БСП ще бъде гарант за стабилност на един бъдещ кабинет, но очакваме да бъдат преодолени търканията и противоречията в предишните парламенти, каза още Иванов и предупреди, че, ако започнат да се пазарят за килограм зеле и килограм моркови, може нещата някъде да пропаднат.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Уволниха двама митничари от РСМ, пуснали у нас автобуса на "Беса Транс"

Двама македонски митничари са пропуснали през границата ни автобуса, който катастрофира на АМ „Струма“, въпреки липсата на документи. Това обявиха от митническата управа на Република Северна Македония, цитирани от БНТ. Двамата служители вече са отстранени от работа. Ще бъде санкциониран и техният пряк ръководител. Припомняме, че по-рано стана ясно, че […]