БСП-младежи сигурни, че има кой да замени Нинова

Views 12023
0 0
Снимка: БГНЕС

Явно има някакъв проблем в нашата партия и ние смятаме, че проблемът може да се реши само от единствения легитимен орган, който в момента може да вземе решение – 50-ия конгрес на БСП. Това коментира лидерът на Националното младежко обединение на БСП Николай Бериевски преди днешния пленум на столетната партия.

Преди днешния национален съвет на партията протестиращите настояха за оставката на соцводача Корнелия Нинова.

Той настоя да бъде възстановено единството в партията. През 2017 г. БСП получили малко над 900 000 гласа и се борили за първото място, а през 2021 г. месец април БСП получила 480 000 гласа, а през юли месец 360 000 гласа, отчете Бериевски.

Той настоя на 50-ия конгрес на БСП да бъде поговорено за проблемите на партията и да се помисли какво бъдеще искат последователите на „червените“. Бериевски е убеден, че има достатъчно млади, кадърни, способни и подготвени хора, които могат да заместят настоящия лидер на БСП Корнелия Нинова. Той не назова възможните хора, които могат да я заместят поради простата причина, че би могъл да направи меча услуга на някого.Повярвайте ми, има кой„, сигурен е лидерът на Младежкото обединение на БСП.

Бериевски настоя преди да бъде дадена подкрепа за кабинет на „Има такъв народ“, да стане ясно какво точно са обсъдили и говорили БСП с партията на Слави Трифонов. Сега предстои да влезем на пленум и да стане ясно какви са били разговорите, за да може националният съвет да прецени как да действа оттук нататък, завърши Бериевски.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

ИТН не търсели подкрепа от ДПС, изложили само приоритети

Хората на Трифонов няма да взимат съвети от никого