БРУТАЛЕН ЕКШЪН С КОКОРЧО В ПЛОВДИВ! Подариха му „кървави“ бикини, той крещи истерично: Вън! (ВИДЕО)

„Вън! Вън!“, пули се Кокорчо

Views 58246
0 0

Брутален екшън се разигра в Пловдив със съпредседателя на ПП Асен Василев, видя Информационна агенция News24sofia.eu. От видео, качено в „Тик-Ток“, се вижда, че пред павилиона на Промяната той неочаквано той е спрян от човек, с когото първо се ръкува. Но когато мъжът му заговаря: „Вие сте от коалицията на войната. И водите немъжка политика и искате да пратите войници при нашите духовни деца в Русия. И украинците, и Русия са ни духовни деца„, Василев се изскубва недоволен.

Кокорчо, усетил, че работата ще стане дебела, хуква към „своите“, но мъжът вади от джоба си своя „подарък“ и заявява: „Символично ви подаряваме ето тези бикини„. Дантеленото дамско бельо е изцапано с червена боя, а ужасеният Асен Василев почти тичешком хуква към сподвижниците на партията си.

Мъжът тръгва след него в опит все пак да му подари бикините, но в суматохата става така, че бута Василев. Кокорчо реагира юнашката, хвърля на земята листовете, които носи и тръгва да удря мъжа. „Айде, ударете ме! Ударете ме! Да живее България, с нами Бог! Вън фашистите от България, никой не трябва да гласува за вас„, вика той.

Вън! Вън!“, пули се Кокорчо. Странно накъде „навън“ го гони, тъй като събитието на ПП се провежда на открито.Никой не искаме да вкарваме никъде! Вън! Вън!„, с нервен фалцет вика Василев.

Цялата сцена е снимана от ехидно нахиления пиар Найо Тицин, а гневът на пловдивчанина е „поет“ от Никола Минчев, който се опитва да тушира емоцията.

На мястото освен Никола Минчев, са кандидат-депутати от ПП, както и Атанас Атанасов от ДСБ, който пък е запитан от възрастна жена за участието му във Възродителния процес. Искащите обяснение от Василев са изгонени и бутани, обвинявани, че не са ходили в казарма.

Нападателят на Василев се оказва друг кандидат-депутат, Атанас Стефанов, който е водач на листата в Пловдив от партия МИР.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Росен Христов убеден - интерконекторът със Сърбия ще се вмести в срока и бюджета (СНИМКИ)

Христов отбеляза, че капацитетът на газовата връзка ще бъде 1,8 млрд. куб. м годишно