Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Бойко Борисов остава начело на ГЕРБ

Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов остава начело на ГЕРБ. Седмото национално събрание на партията единодушно с 943 гласа „за“ прие преизбирането на бившия премиер за лидер на партията.

Заместник-председстелят на ГЕРБ Даниел Митов заяви, че всяка една армия се сплотява около генерала си и затова настоя Бойко Борисов да бъде преизбран за председател на ГЕРБ.

Вторият зам.-председстел на ГЕРБ Томислав Дончев заяви, че България се управлява от коалиция на омразата, където няма пресечна точка, свързващ и обединяващ елемент. Точно заради това резултатите от управлението били катастрофални. Промяна има, но тя не е за добро, посочи Дончев и настоя страната да бъде извадена от бремето на омразата.

По думите му ГЕРБ могат да управляват много по-добре страната. ГЕРБ трябва да бъдат много по-добри от другите, настоя Дончев.

Според него Бойко Борисов трябва да бъде преизбран начело на ГЕРБ, защото трябва опит, сила и лидерство.

Новият стар лидер на ГЕРБ Бойко Борисов взе думата след преизбирането му като председател на партията от Седмото национално събрание на ГЕРБ. И аз като Вежди Рашидов чакам да се пенсионирам, но виждате какво става отвън, започна той. По време на война командирите не се сменят и затова Бойко Борисов предложи Томислав Дончев и Даниел Митов за зам.-председатели на ГЕРБ. Преизбирането им също бе единодушно прието от делегатите на националното събрание.

Една година мерки без коронавирус и завоювахме второто място в света по смъртност, каза Борисов във връзка с коронавируса. Сякаш народът си отдъхна от служебния здравен министър Стойчо Кацаров, посочи той и благодари на всички медицински специалисти, които работили на първа линия.

Седмото национално събрание на ГЕРБ избра за членове на ИК на партията – Делян Добрев, Йорданка Фандъкова, Живко Тодоров, Димитър Николов, Цвета Караянчева, Костадин Ангелов, Вежди Рашидов, Тодор Тодоров, Тодор Кръстев, Иван Тотев, Деница Сачева и Садъков. Борисов направи предложения и за контролната комисия – Тодор Главчев за председател и за членове: Михаела Крумова, Александър Койчев, Бранимир Георгиев, Любомир Перчинков, Галя Желязков и Георги Мараджиев.

spot_img

Реклама

spot_img
Тодор Стефанов
Тодор Стефановhttp://www.news24sofia.eu
Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.

Още от рубриката

Калин Стоянов: Тенев е бил редовен гост на Рашков, там са…

Ако го бях направил мой съветник или зам.-министър в МВР, сега щеше ли да внушава неистини по мой адрес, посочи министърът

„Зелено движение“ било изолирано от ПП-ДБ

"Зелено движение" беше изолирано от ПП-ДБ. Това заяви пред...

И Даниел Лорер вижда игра между ГЕРБ и президента

Президентът Румен Радев и ГЕРБ не могат да се...

Лекари: Просто е – ваксинирайте се

След като две бебета починаха от коклюш

Вдигат заплатите на кметовете на райони и села в община Варна

Актуализация на основните месечни заплати на кметовете на райони...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Земеделци питат има ли риск за изплащането на украинската помощ

От Българската аграрна камара питат има ли риск за...

15-годишен задържан за нападението в църква в Сидни (СНИМКИ)

Атаката се разглежда като терористичен акт

Сунак впряга британците на работа с по-строги правила за болничните

Британското правителство ще се стреми да затегне правилата за...

Проф. Маринов очаква нови участници в парламента след изборите

Вероятно "Левицата" и/или партията на Васил Божков

Украйна консолидира подкрепата си в Конгреса на САЩ

Украинският премиер Денис Шмигал заяви, че е консолидирал подкрепата за...

The Economist: Увелчават се шансовете руските активи да „плащат“ за война в Украйна

След като Русия унищожи Триполската електроцентрала на 11 април, Украйна...

ЕК прие плана за Украйна, позволяващ до 50 милиарда евро подкрепа

Европейската комисия (ЕК) прие предложение за решение за изпълнение...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img