Борисов с култов лаф за ДБ и Слави Трифонов

Лидерът на ГЕРБ заяви, че няма да обжалва изборните резултати, за да не прави кеф на останалите

Прочитания 38003
0 0
Снимка: БГНЕС

Сценаристите му бяха написали всичко много добре на Слави. Първо чете гладко, после се запъна малко. Това заяви на извънреден брифинг лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Държава със сценаристи не се управлява. Слави не е наясно, че министрите са тези, които управляват. Ама нищо, той Слави ще качва хора на НАСА за няколко години“, каза той.

Бойко Борисов заяви, че няма да обжалва изборните резултати, за да не прави кеф на останалите.

ЦИК действа от самото начало неадекватно и дори не съобрази кога трябва да направи първото си заседание за деня на изборите. Не може то да е в 9:30, особено при положение, че не тръгват машини“, включи се в брифинга кандидатът за депутат и бивш външен министър Даниел Митов.

По думите му хора са чакали с часове, някои дори по 5 часа.

Много пък си тръгнаха и се отказаха да гласуват“, каза той.

„Най-интересни са ми сега „Да България“, какъв стипълчейз ще изиграят и как ще им целунат ръка, за да влязат във властта„, завърши Борисов.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
editor
Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Голям пожар бушува в цех за матраци в Костинброд (ВИДЕО)

Няма данни за загинали и пострадали